Ne ndertojme
te ardhmen per Ju !

Mbi 15 vjet eksperience

con 2

Kompania jone ka mbi 15 vjet ne tregun shqiptare dhe e i njeh mire kerkesat e klienteve te saj.

Shqip

Ne Linje

Momentalisht kemi 3 vizitorë në linjë

Rreth Nesh

TULO sh.p.k merret me të gjitha aspektet e ndërtimit dhe konstruksionit. Ajo ka ndërtuar një reputacion për t'u patur zili në të gjithë vendin për besueshmërinë e saj dhe mjeshtërine e shkëlqyer ne ndertim dhe design. me shume...

Informacion Kontakti

Kompania: TULO sh.p.k

Adresa:
Tirane: Rruga e Dibres, Rrugica Gjon Buzuku (mbrapa Tirana Bank)
Sarande: Rr.1 Maji
Website: http://www.tulo.al
Email: info@tulo.al