Ne ndertojme
te ardhmen per Ju !

Si mund tju Sherbejme ?

icon 1

Ne jemi te gatshem tju ofrojme ndihmen tone dhe asistencen qe ju duhet. Me partneret tane te besueshem ne jemi te gatshem te ofrojme me te miren.

Shqip

Ne Linje

Momentalisht kemi 4 vizitorë në linjë

Rreth Nesh

TULO sh.p.k merret me të gjitha aspektet e ndërtimit dhe konstruksionit. Ajo ka ndërtuar një reputacion për t'u patur zili në të gjithë vendin për besueshmërinë e saj dhe mjeshtërine e shkëlqyer ne ndertim dhe design. me shume...

Informacion Kontakti

Kompania: TULO sh.p.k

Adresa:
Tirane: Rruga e Dibres, Rrugica Gjon Buzuku (mbrapa Tirana Bank)
Sarande: Rr.1 Maji
Website: http://www.tulo.al
Email: info@tulo.al