Ne ndertojme
te ardhmen per Ju !

Zyra e Informacionit
Adresa:
Rr.1 Maji - Sarande
Liqeni artificial - Tirane

Posta Elektronike: Kjo Adresë e Postës Elektronike është e mbrojtur nga Reklamat e pa dëshirueshme,ju duhet JavaScript e lejuar që të mund ta shikoni atë.
Numri i Telefonit Celular: 0692090975 / 0692092982 / 0692090976
http://www.tulo.al

 


Shqip

Ne Linje

Momentalisht kemi 11 vizitorë në linjë

Rreth Nesh

TULO sh.p.k merret me të gjitha aspektet e ndërtimit dhe konstruksionit. Ajo ka ndërtuar një reputacion për t'u patur zili në të gjithë vendin për besueshmërinë e saj dhe mjeshtërine e shkëlqyer ne ndertim dhe design. me shume...

Informacion Kontakti

Kompania: TULO sh.p.k

Adresa:
Tirane: Rruga e Dibres, Rrugica Gjon Buzuku (mbrapa Tirana Bank)
Sarande: Rr.1 Maji
Website: http://www.tulo.al
Email: info@tulo.al